نرم افزار حسابداری طاها - مدیریت ارتباط با مشتریان



نرم افزار حسابداری طاها به همراه نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان(CRM)

نرم افزار crm

معمولا شرکت ها و سازمان ها جهت فروش کالا و خدمات خود تمایل دارند بازاریابی گسترده ای داشته باشند و بدین منظور لیستی از هزاران خریدار(مرتبط یا غیر مرتبط) تهیه کرده و با آنها تماس میگیرند. مشکل اینجاست که هر شخصی(خریدار) درخواست خاصی دارد، مثلا یکی بروشور می خواهد، یکی می گویدکه یک ماه دیگر تماس بگیریم، یکی می گوید پیش فاکتور ارسال کنیم، یکی می گوید نیازی به کالای ما ندارد و بسیاری حالت دیگر. حال اگر تعداد کسانی که به آنها تماس میگیریم کم باشد می توانیم آنها را ذهنی یا با اکسل کنترل کنیم ولی اگر تعداد تماس ها هزاران عدد باشد دیگر قابل کنترل نیستند . نرم افزار CRM به ما کمک می کند تا فرایند بازاریابی تمام مشتریانمان را به خوبی کنترل کنیم و هیچ مشتری را از دست ندهیم



نرم افزار حسابداری


چرانرم افزار CRM طاها راه حل خوبی برای کنترل فرایند های بازاریابی شرکت است

  • 1- در این نرم افزار محدودیت تعداد کاربر ندارید.
  • 2- نرم افزار در بستر شبکه شرکت شما پیاده سازی می شود و در نتیجه بانک اطلاعاتی نزد خودتان و به صورت کاملا امن در دسترس است.
  • 3- کاربری آسان نرم افزار و کارتابل کاربران.
  • 4- یکپارچگی با نرم افزار حسابداری(پکیج صفر تا 100).
  • 5- قیمت بسیار مناسب.


نرم افزار crm





یک مثال از عملکرد CRM


فرض کنید از جایی یک فایل اکسل تهیه کرده ایم که حاوی نام و شماره تماس 2000 هتل در کشور است و ما می خواهیم محصولات خودمان را به آنها معرفی کنیم ؛ مثلا یکی از محصولات ما سایبان باز و بسته شونده برای حیاط هتل ها است.

در بخش فروش شرکت ما 4 نفر مشغول کار هستند و ما تصمیم داریم که به هر کدام از این افراد 500 شماره تلفن هتل بدهیم تا تماس بگیرند و سایبان (محصول ما) را معرفی کنند .

برای این منظور به راحتی محتوای فایل اکسل (نام و شماره تماس هتلها) را وارد می کنیم و به هر کدام از همکاران فروش 500 هتل را تخصیص می دهیم. بدین ترتیب هر کدام از کارمندان ما وقتی وارد و قسمت کارتابل خود می شوند، شماره تماسها و نامهایی را که باید با آنها تماس بگیرند را خواهند دید.

فرضا نام یکی از کارمندان ما آقای غزنوی است . آقای غزنوی به ترتیب با هتل ها تماس میگیرد و شرکت و کالاها را معرفی می کند . مسئول هتل اول می گوید لطفا 2 روز دیگر برای من کاتالوگ بفرستید؛ آقای غزنوی یک وظیفه برای خود در برای دو روز دیگر ثبت می کند که باتبع آن این هتل از کارتابل آقای غزنوی خارج می شود و 2 روز دیگر مجدد در کارتابل ظاهر می شود و آقای غزنوی متوجه می شود که باید امروز کاتالوگ محصولات را برای هتل بفرستد و این کار را می کند؛ سپس برای اینکه بعد از چند روز پیگیری کند یک وظیفه برای خود برای 3 روز دیگر دوباره ثبت می کند با عنوان "کاتالوگ فرستادم و باید پیگیری کنم" . بعد از 3 روز این وظیفه در کارتابل آقای غزنوی ظاهر می شود و متوجه می شود که وقت پیگیری هتل مذکور است ، بنابرین با هتل تماس میگیرد و خواهان نتیجه می شود. مسئول مربوطه در هتل می گوید لطفا کالاهای 1 و 2 و 3 را برای ما پیش فاکتور کنید. آقای غزنوی همزمان با صحبت تلفنی با مسئول هتل، کالاهای خواسته شده را ثبت سفارش می کند و بلافاصله سفارش را به مسئول مالی شرکت جهت صدور پیش فاکتور ارجاع می دهد .

فرضا نام مسئول مالی شرکت، خانم رضایی است، خانم رضایی وقتی وارد و قسمت میز کار(کارتابل) خود می شود ، مشاهده می کند که یک درخواست از طرف آقای غزنوی آمده که مربوط به هتل x و در آن یک سفارش کالا ثبت شده و درخواست صدور پیش فاکتور داده شده است . خانم رضایی بلافاصله با زدن چند دکمه پیش فاکتور را صادر کرده و برای مشتری ارسال می کند و یک وظیفه برای خود برای یک روز دیگر جهت پیگری برای این مشتری ثبت می کند. فردای آن روز وظیفه مورد نظر در کارتابل خانم رضایی ظاهر می شود و خانم رضایی متوجه می شود که باید با هتل مذکور جهت حصول نتیجه تماس بگیرد.

هتل مذکور پس از تماس خانم رضایی، درخواست فاکتور و خرید محصول می کند.

به همین ترتیب مراحل ادامه پیدا می کنند تا فروش نهایی شده و تجربه فروش موفق دیگری در کارنامه شرکت ما ثبت شود.

در این بین شاید کالا در شرکت ما موجود نباشد و باید خریداری شود بنابراین روال وظایف باید به سمت مسئول خرید شرکت متمایل شود تا کالا و موجودی انبار را تامین کند.

شاید نیاز باشد ابتدا مبلغ فاکتور گرفته شده و فاکتور تسویه شود و بعد کالا ارسال شود؛ و بسیاری حالت دیگر

در حتی یک فرصت فروش هم از دست نخواهد رفت ؛ تمام درخواست ها و سرنخ ها باید تعیین تکلیف شوند و نباید به دست فراموشی سپرده شوند . یا اینکه مشتری بگوید دیگر با من تماس نگیرید من شغلم را تغییر داده ام و یا اینکه باید با شرکت ما آشنا شود .

در بازاریابی سنتی به دلیل انسانی بودن فرایندها و مشغله های پرسنل و فراموشی ، در روز عملا بیش از چند تماس یا پیش فاکتور نمی توان ارسال کرد، ولی در این رقم ده ها برابر در روز می شود و به تبع آن میزان فروش افزایش چشمگیری خواهد داشت.

در در یک نگاه می توان تعداد و مبلغ سفارشات یا پیش فاکتورهایی را که بلاتکلیف هستند و باید هرچه زودتر پیگیری و تعیین تکلیف شوند را مشاهده نمود